Öppen Trädgård Söderslätt 2018

Välkommen till Konstnärernashus i Smygehamn 16-17 juni

                                    kl 11.00-16.00.

Det är nu andra året som vi deltar i öppen trädgård på Söderslätt. Mycket har hänt och mycket har tillkommit. När det gäller vår trädgård så tror vi nog inte att den någonsin blir färdig. Jo, missförstå nu rätt, för varje gång vi gör något i trädgården så är den ju färdig så långt och just nu. Det är väl snarare så att trädgården är ett levande och ständigt projekt för oss och så skall det väl kunna vara.

Under Öppen trädgård på Söderslätt håller vi även vårt lilla ateljé/galleri öppet. I galleriet hittar ni Stefan Mårtenssons målningar av springande Dalahästar, Hav och strand, Söderslättsmotiv och sist men inte minst "Ines och Hjördis de korpulenta och glada damerna från Smygehamn". Här ser ni även Charlotta Hörmans underbara oljemålningar av Nallar, korpfåglar och med lantliga motiv.

Konstnärernashus och trädgård har adressen Norra Parkvägen 17, Smygehamn, men bara för gående. Det finns ingen P-plats på den vägen. Bättre då att nå trädgård och galleri från andra sidan som har adressen Flygsandsvägen 21. Använd Google maps, skriv, Konstnärernashus, Smygehamn så hittar ni hit. Här lite bilder.                                                                                         


 
Välkommen till KONSTNÄRERNASHUS.
 
Stefan Mårtensson o Charlotta Hörman.

Kommentarer

Populära inlägg