Varmt välkomna till Konstnärernas hus.

Konstnärernas hus är en blogg som handlar kort och gott om konstnärerna i konstnärernas hus som är beläget i Smygehamn på Norra Parkvägen 17. Konstnärerna i fråga är Stefan Mårtensson och Charlotta Hörman. Under sommaren 2016 färdigställer vi vårt lilla konstgalleri på tomten, med ingång från norra delen av vår trädgård, som då har adressen Flygsandsvägen, längst ner i vändzonen.

Vad kommer då bloggen att handla om? Jo, förutom Stefans och Charlottas konst och lilla galleri, så kommer vi även att bygga upp en visningsträdgård. Men eftersom vi tog bort det mesta från den gamla och vildvuxna trädgården 2014, så är den inte så uppväxt just nu. Men ni får gärna följa den och se den växa upp både här på bloggen och i verkligheten.

Charlotta har många strängar på sin lyra, så förutom hennes konst, där underbara nallebjörnar står modell, finns kärleken till blommor, design och hennes stora intresse antikt och vintage och allt kommer att få plats vid de olika öppet tillfällena.

Stefans konst består av olja och akrylmålningar med Söderslätts motiv, hav och sten och inte minst de korpulenta cyklande damerna från Smygehamn. Men eftersom Stefan även är Mentalinspiratör kommer sommar kvällen i trädgården att innehålla föreläsningar i stress, stresshantering och mentalträning.

Ateljé/galleriet når ni lättast från Flygsandsvägen 21, 231 79 Smygehamn, Sverige
Latitud: 55.345788 | Longitud: 13.37475

Vi hörs och ses, Stefan och Charlotta.

Kommentarer

Populära inlägg